Terms & Conditions

We have Recently updated our Terms and Conditions. Please read and accept the terms and conditions in order to access the site

Current Version: 1

Privacy Policy

We have Recently updated our Privacy Policy. Please read and accept the Privacy Policy in order to access the site

Current Version: 1

TermaTech blev grundlagt i 2003, hvor markedet for brændeovne var et enten eller marked. Kvalitet og pris fulgtes ad, og de mærker, der dengang eksisterede, lå i hver deres ende af skalaen.

For at udfylde gabet mellem dyr og billig og god og dårlig, begyndte TermaTech derfor i 2005, på baggrund af mange års erfaring med fremstilling og produktion af brændeovne, at producere og sælge brændeovne og tilbehør hertil – i høj kvalitet, men til konkurrencedygtige priser.

Se vores bestsellers herunder

TT20R

De runde stålsider skaber en rolig harmonisk helhed, der står godt både på en lige væg eller i et hjørne i rigtigt mange forskellige hjem.
Elipseformen er tidsløs, og kombinationen af fantastisk kvalitet, nem betjening og en rigtig god pris har gjort denne ovn til en bestseller.

TT30G

Med glas på hele tre sider giver TT30G dig en fantastisk oplevelse af flammernes spil. Du kan nyde ilden fra flere forskellige vinkler og få en forstærket følelse af at sidde omkring bålet. Designet er fortsat enkelt, men elegant og tidløst.