Terms & Conditions

We have Recently updated our Terms and Conditions. Please read and accept the terms and conditions in order to access the site

Current Version: 1

Privacy Policy

We have Recently updated our Privacy Policy. Please read and accept the Privacy Policy in order to access the site

Current Version: 1

Svendsen 

Se Katalog her.

Svendsen 1

Svendsen 1

Skabt til andengangs købere, der ved hvad man lægger vægt på i en rigtig brændeovn.

Hver detalje har sin mening og er udformet med baggrund i langvarig erfaring, for at skabe den optimale styrke, sikkerhed og et brugsrigtigt design. Med andre ord en primær varme-kilde, alsidig, nem i daglig brug, tæt og derved styrbar.

Ovnen er også konstrueret til fyring med koks og specielt PETROKOKS, som afgiver en jævn varme døgnet rundt, fra efterår hen over vinteren til foråret, med kun én optænding. Det er nemt, det er effektivt, det er billigt og skaber en fantastisk varmefordeling til husets øvrige rum.

svendsen2_brsokkel

Svendsen 2

SVENDSEN 2 er ligesom sin storebror Svendsen 1 skabt til andengangs købere, der har erfaring med, hvad man skal lægge vægt på ved anskaffelse af en ny brændeovn.

Hver detalje har sin mening og er omhyggeligt udformet med baggrund i langvarig erfaring, for at skabe den optimale brændeovn med henblik på styrke, sikkerhed og brugsrigtig design, for ikke at forglemme det væsentligste, den fremragende forbrændingsteknik, der er et af Freddy Svendsens specialer. Med andre ord en primær varmekilde, alsidig,nem i daglig brug, tætsluttende og derved styrbar.

Den 8 mm tykke topplade er lige så velegnet til madlavning som den keramiske plade på et moderne elkomfur. Man står aldrig uden varme, varmt vand eller varm mad ved et elsvigt.

svendsen3

Svendsen 3

SVENDSEN 3 har tilmed bestået den krævende østrigske § 15a B-VG norm for energibesparelse, miljøskånende forbrænding med lavlast. Ovnen er derfor afprøvet og godkendt fra 4 til 7 kW.

SVENDSEN 3 er helt bevidst konstrueret uden tertiær luft, ligesom SVENDSEN 1 og 2 er det, for at kunne holde på varmen natten over. Med tertiær lufttilførsel er dette stort set umuligt, da tertiær lufte er tvangsåben og tilføres forbrændingen så længe skorstenen trækker. Alligevel har SVENDSEN ovnene de mest imponerende prøveresultater.