Terms & Conditions

We have Recently updated our Terms and Conditions. Please read and accept the terms and conditions in order to access the site

Current Version: 1

Privacy Policy

We have Recently updated our Privacy Policy. Please read and accept the Privacy Policy in order to access the site

Current Version: 1

Morsø logo                                                                                                                                                                    Se katalog her.

 

1442 Morsø

Brændeovn fra barndommen med ny teknologi og konvektion

Også i Morsø 1442 er forbrændingsteknikken unik og lever op til de strengeste miljøkrav. Samtidig er den med konvektion, og samlet set forsynet med den nyeste teknologi indenfor brændeovne. Brændeovnen fra barndommen Morsø 1442 fås både med egernmotiv og med ribbede sider.

Morsø 6148

Velskabt brændeovn med smukke former

Morsø brændeovn 6148 står som en skulptur på sin piedestal. En ovn, som i sit design er tidløs og minimalistisk, og den store glaslåge giver fuldt udsyn til de dansende flammer.

 

morsø S10_medium

S10 Ny og smuk designovn med hel glasfront

En stor, helstøbt front i glas sørger for uhindret nydelse af ilden og giver den nye Morsø S10 et eksklusivt og moderne udseende. Ovnen er udført i et stilrent og minimalistisk design og indgår i den nye række af Morsøs serie af stålovne, der netop sætter fokus på det moderne udtryk.