Terms & Conditions

We have Recently updated our Terms and Conditions. Please read and accept the terms and conditions in order to access the site

Current Version: 1

Privacy Policy

We have Recently updated our Privacy Policy. Please read and accept the Privacy Policy in order to access the site

Current Version: 1

 

 

Siden udviklingen af Lotus 5000- og 6000 serierne har arkitekt Kaare Sølvsten stået for ovnenes design, som er lavet i tæt samarbejde med teknikere og producenter.

Lotus ovne bliver bygget på baggrund af tre værdiområder. Ovne, som teknisk er af høj håndværksmæssig kvalitet, er formfuldendte og funktionelle.

Alle disse ting har Lotus og Kaare Sølvsten opnået i de nye linjer.

 

Herunder ses vores bestsellers fra Lotus

Lotus M-serie

Lotus M serien kombinerer det bedste fra masseovnen med det bedste fra brændeovnen. Den høje vægt og den særlige konstruktion kombinerer masseovnens evne til at lagre og langsomt afgive varme med brændeovnenes rolige og kontrollerede forbrænding samt evne til at fordele varmen hurtigt. Som noget helt ekstraordinært er ovnen udstyret med en mulighed for, at man kan vælge, om varmefordelingen skal foregå hurtigt (konvektionsvarme) eller langsomt (strålingsvarme). Når du vælger langsom varmefordeling, opbygger du samtidig en højere temperatur i fedtstenen.

Lotus Prestige Magic 40

Prestige Magic 40 er en ny og elegant ovn i den meget populære Lotus Prestige serie.
Her får du gennemprøvet teknik og funktion pakket ind på den bedste måde og med et flot Magic glas udvendig på den stærke støbejernslåge. Kombineret med Lotus’ softclose system kan du vælge mellem de tre grebstyper Classic, Modern og Shape. Den elegante facon gør at ovnen syner slank og kan placeres let ved væg som i hjørne. For at fuldende indtrykket, så er brændefagslåge standard.