Terms & Conditions

We have Recently updated our Terms and Conditions. Please read and accept the terms and conditions in order to access the site

Current Version: 1

Privacy Policy

We have Recently updated our Privacy Policy. Please read and accept the Privacy Policy in order to access the site

Current Version: 1

 

Vores tidløse Jøtul brændeovne, pejse og indsatser er bindeleddet mellem historie og nutid og har sin naturlige plads i moderne boligarkitektur.

De er baseret på norsk støbejernshåndværk og funktionel, moderne design, som både er nyskabende og på samme tid modstandsdygtig mod kortvarige trends.

 

Herunder ses vores bestsellers fra Jøtul

Jøtul F602 ECO

Jøtul F 602 Eco er en af Jøtuls tidløse klassikere – en praktisk brændeovn med både personlighed og karakter. Med sit ikoniske design, som kan dateres tilbage til 1940, og den moderne forbrændingsteknologi tilbyder den det bedste fra begge verdener.

Denne ovn har mulighed for tilkobling til friskluft og leveres som standard med en højeffektiv kogeplade. Som ekstra tilbehør kan man købe en mindre kogeplade.

 

Jøtul F373 ADVANCE

Med F 370-serien satte Jøtul ved introduktionen nye standarder for design af brændeovne og vandt derved prisen “Red Dot; Best of the best”. Den blev  derefter hurtigt Europas mest populære brændeovn. Med F 370 Advance gentager vi nu succesen; det store syn til flammerne på Jøtul F 370 Advance er helt enestående og den specielle coating på sideglassene kombineret med den brugervenlige luftventil sikrer, at glasset holder sig rent. Ventilen gør det ligeledes nemt at tænde op og justere temperaturen. Velkommen til fremtiden!

Jøtul F 373 karakteriseres af sit moderne design, hvor brændkammeret er placeret på en søjle. Denne model er et redesign af den prestigefulde prisvindende “Red Dot Design Award: best of the best”