Terms & Conditions

We have Recently updated our Terms and Conditions. Please read and accept the terms and conditions in order to access the site

Current Version: 1

Privacy Policy

We have Recently updated our Privacy Policy. Please read and accept the Privacy Policy in order to access the site

Current Version: 1

Handelsbetingelser

1. BESTILLING

På Braendpunktet.dk kan du bestille varer via vores webshob. Alle priser på websitet er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. Der tages forbehold for udsolgte varer o.lign. Varekøb leveres inden for 1-3 hverdage, der kan være længere leveringstid på Ovne,  serviceydelser er efter nærmere aftale.

2. BETALING

På braendpunktet.dk kan der betales med: Dankort, VISA, VISA Electron,  Vi leverer IKKE pr. efterkrav!

Der opkræves ingen betalingsgebyrer!

Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pinkoden.

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken pilleovn.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.
Beløbet for varerne trækkes først, når varerne afsendes fra brændpunktet.dk – der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. Vi kan dog godt regulere beløbet nedad.

3. FRAGT

Vi leverer kun i Danmark, undtaget er Grønland og Færøerne

Varer leveres fragt frit med post Danmark, Danske Fragtmænd

4. FORTRYDELSESRET

Når du køber varer online, har du altid 14 dages fortrydelsesret gældende fra den dag, du får varen i hænde og herefter yderligere 14 dage til at returnere varen. Fortrydelsesretten er betinget af, at varen returneres i væsentlig samme stand og mængde, som ved modtagelsen. Er dette ikke muligt på grund af en hændelig skade, bedes du oplyse årsagen hertil. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du kan fortryde købet ved enten:

At sende varen retur til Brændpunktet, Kalbyrisvej 62, 4700 Næstved.
Eller nægte at modtage varen.
Eller ved at møde fysisk op på vores adresse med varen.
Husk at vedlægge/medbringe kopi af faktura/kvittering og vær opmærksom på rigtig emballering så varen er intakt ved returforsendelse. Som kunde betaler du selv fragten ved returnering.  Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. Beløbet bliver overført til det kort du har betalt med, eller på din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelse. I tilfælde af, at tilbagebetaling ikke er kommet inden for 14 dage, så forrentes beløbet efter reglerne i lov om renter ved forsinket betaling.

Eneste omkostning du har, når du fortryder, er portoen/fragt for at sende varen tilbage til os.

Bemærk! Vi modtager ikke varer eller pakker sendt pr. efterkrav.

DET ER ALTID EN GOD IDÉ AT GEMME DEN ORIGINALE EMBALLAGE INDTIL DU HAR FUNDET UD AF HVORVIDT DU VIL BEHOLDE DET KØBTE ELLER EJ. MANGLENDE EMBALLAGEN KAN NEMLIG I VISSE TILFÆLDE BETYDE, AT VARENS SALGSVÆRDI FORRINGES OG DERMED AT FORTRYDELSESRETTEN IKKE KAN UDNYTTES.

Annulering af ordre.

Ønsker du at annullere din ordre så kontakt os på e-mail info@braendpunktet.dk og oplys fakturanummer. Du vil herefter modtage en bekræftelse på annuleringen. Hvis varen er afsendt kan vi selvfølgelig ikke nå at stoppe pakken. Der skal du blot nægte modtagelse af varen.

 

Øvrige forhold

Brændpunktet kan ikke gøres ansvarlig for ikke at opfylde sine forpligtelser i forbindelse med udefrakommende faktorer såsom: strejke, lockout, blokade, brand, fejl i levering fra underleverandør etc. Brændpunktet fralægger sig ansvar for indirekte og direkte tab som følge af dette, medmindre andet følger af dansk rets almindelige regler.

5. REKLAMATIONSRET

Når du handler på brændpunktet.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret i henhold til Købeloven. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden to måneder, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Når du ønsker at reklamere over et produkt skal det indsendes til os på vores adresse:

Brændpunktet
Kalbyrisvej 62
4700 Næstved

Efter forudgående aftale kan du også møde op på ovenstående adresse og foretage din reklamation der.