Terms & Conditions

We have Recently updated our Terms and Conditions. Please read and accept the terms and conditions in order to access the site

Current Version: 1

Privacy Policy

We have Recently updated our Privacy Policy. Please read and accept the Privacy Policy in order to access the site

Current Version: 1

 

HETAs pejseindsatse matcher moderne indretning, og med glas på op til tre sider kan du nyde udsigten til flammerne – uanset placeringen.

HETAs pejseindsatse monteres i en pejseåbning eller i væggen. Vores pejseindsatse er lette at betjene og mange kan leveres med specialtilpassede rammer, så du kan vælge det design, der passer lige netop din stue.

Se vores bestsellers herunder 

SCAN-LINE PRESTIGE INDSATS

Scan-Line Prestige matcher moderne indretning, og med glas på op til tre sider kan du nyde udsigten til flammerne fra alle vinkler. Scan-Line Prestige fås i fire forskellige modeller. Uanset hvilken model du vælger, får du en elegant løsning i din bolig. Designet er rent og stramt, så det matcher moderne indretning.

Alle synlige sider er fremstillet i støbejern, og samtidig kan rammerne rundt om konvektionskassen laves på specialmål. Det diskrete håndtag åbner og lukker lågen lydløst, og du bestemmer selv, i hvilken side håndtaget skal placeres.

SCAN-LINE PANORAMA INDSATS

Scan-Line Panorama giver dig et ekstraordinært stort kig til flammerne. Pejseindsatsen er let at betjene, og den store, stilrene glasfront med de næsten skjulte betjeningsgreb er smuk og ligner næsten et stykke kunst, der hænger på væggen.

Scan-Line Panorama kan leveres med specialtilpassede frontrammer, så den passer præcist ind i dit hjem.